Zorgprofessionals.

Zorgprofessional

Zelfstandig werken in de zorg komt steeds vaker voor. Een bewuste keuze van professionals die behoefte hebben aan vrijheid en flexibiliteit en tegelijkertijd 100% dedicated bezig zijn met hun zorgexpertise. Toch moet er als zelfstandige veel administratief geregeld worden en gaat die tijd ten koste van het zorgvak. Dat is precies wat je niet wilt. Herken jij je zelf ? Dan biedt Aias de oplossing voor jou.

Aias ondersteunt jou als zelfstandig zorgprofessional door administratieve en financiële taken over te nemen en jij kan je volledig inzetten in jouw zorgspecialisme. We kennen hiervoor twee opties.

De ZZP-er

Werk je als zelfstandig ondernemer en verricht je zorgtaken namens je eigen onderneming? Jouw onderneming staat ingeschreven bij de KvK en belastingdienst, maar de facturatie wil je uitbesteden? Klik dan hier.

De ZP-er

Sta je niet ingeschreven bij de KvK en wil je niets te maken hebben met tijdrovende administratieve en financiële zaken? Dat kan via de Zelfstandig Professional overeenkomst van Aias. Naast algemene administratieve taken verzorgen we jouw loonheffingen en verzekeringen. Klik hier voor de ZP-Overeenkomst.