ZZP dienstverlening.

Als ZZP’er wil jij je tijd steken in het verrichten van werkzaamheden voor opdrachtgevers. Administratie is waarschijnlijk niet je specialiteit. Aias neemt daar graag een deel van over en ontzorgt jou op het gebied van overeenkomsten, urenverwerking en facturatie.

Hoe gaat ZZP dienstverlening bij Aias in zijn werk?

 1. Aanmelding bij Aias
  Je meldt jezelf aan, dat kan door jouw naam en telefoonnummer achter te laten via het formulier rechts naast de tekst. Vervolgens nemen wij telefonisch contact met je op om kennis te maken en praktische zaken af te stemmen. Daarna krijg je toegang tot onze online portal. Daar verzamelen we alle benodigde informatie over jou en je opdrachtgever.
 2. Overeenkomsten
  Aias stelt een juridisch gecheckte overeenkomst van opdracht tussen jou en je opdrachtgever ter beschikking. Deze kunnen jullie digitaal ondertekenen. Je mag ook je eigen overeenkomst met de opdrachtgever gebruiken, mits die voldoet aan de wettelijk gestelde eisen. Wij hebben een ondertekende overeenkomst tussen jou als ZZP’er en je opdrachtgever nodig om onze werkzaamheden te kunnen verrichten. Ook sturen wij je een overeenkomst toe voor onze dienstverlening, deze kun je digitaal ondertekenen.
 3. Uren verwerken
  Als alle overeenkomsten zijn ondertekend kan het echte werk beginnen. Jij kunt aan de slag. Je gewerkte uren zet je in de portal en je opdrachtgever controleert of die kloppen en geeft er zijn goedkeuring aan.
 4. Facturatie
  Aias verwerkt de goedgekeurde uren en maakt daar een factuur van. Dit is een factuur namens jou aan je opdrachtgever. Via de portal ontvangt de opdrachtgever deze factuur. Uiteraard krijg je die dan zelf ook voor in je administratie. Daarnaast ontvang je van ons een margefactuur over de verwerkte uren.
 5. Betaling
  De opdrachtgever betaalt de factuur op de rekening van Aias. Na verrekening van de margefactuur betalen wij jou uit.

Over elk uur dat wij verwerken rekenen wij een marge van 3%. Hou hier ook rekening mee in je tariefonderhandelingen met nieuwe opdrachtgevers.

Werk jij via een bemiddelaar of intermediair, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden verder af te stemmen.

Aanmelden ZZP dienstverlening